domingo, 28 de mayo de 2017

Això ja s'acaba...

Hola a tothom! Això ja s'acaba! Ja finalitzaré la pujada d'entrades, però no volia anar-me'n sense acomiadar-me! Ha estat tot un plaer poder reflexionar sobre la utilització didàctica de les TIC i d'internet a l'escola i plasmar-ho al meu dossier personal d'aprenentatge, aquest bloc.
Per tal de fer un comiat una mica més dinàmic, he fet un vídeo amb el programa Powtoon. Cal destacar que la qualitat del vídeo no és la que hagués agradat així com també cal destacar l'absència d'apòstrofs i altres aspectes de puntuació a causa del programa. Com a mestra ha sigut interessant conèixer una aplicació nova per emprar a l’aula. Tot i així, amb aquest vídeo el que volia era fer un recull de què ha significat per a mi realitzar aquest bloc i com gràcies a les reflexions he pogut créixer com a docent i com a persona.
Imatge extreta de Google imatges
Pel que fa al DPA, penso que emprar un dossier personal d'aprenentatge pot ser una eina molt potent com a mestres. Proporcionar un espai on els infants puguin reflexionar i exposar les seves idees i opinions vers temes d'interès (o temes que es tractin a l'aula) pot ser un bon mètode d'avaluació pel mestre així com a un bon mètode d'aprenentatge, autònom i significatiu, per a l'infant. A continuació us deixo amb unes breus conclusions sobre què ha estat per a mi el meu DPA.
En primer lloc estic molt agraïda i contenta d'haver realitzat aquest bloc, Gràcies a aquest bloc personal he pogut reflexionar sobre les TIC a l'aula, com poden viatjar i quin paper ha de desenvolupar el mestre per poder oferir espais rics i suggestius on les TIC i acompanyin. Tanmateix, he pogut reflexionar sobre temes actuals d'educació i construir un perfil crític vers la societat.

Espero que us hagi estat útil!

Gràcies per ser-hi!


            


No hay comentarios:

Publicar un comentario